ערב
קולינרי

בואו לגלות את עולם האוכל ההודי כמו שלא היכרתם בעבר, עם מגוון של בישולים הודים ערב של פינוקים לאירוע מיוחד שישאיר לכם טעם של עוד..

מטבח הודי

ייחודו של המטבח ההודי הוא המגוון העצום של תבלינים המשמשים בסיס לבישול ולמנות החג. ע"פ הרפואה ההודית קיים קשר בין גוף, נפש ואוכל. ריבוי התבלינים במאכלים ההודים קורה מכיוון שההודים מרפאים את הגוף והנפש. כל החושים, הטעמים והניחוחות עובדים במפגש עם התבלינים. מתמזגים עם הריקוד, התנועות והסמלים. נמצא עצמנו טועמים, מריחים ומסתכלים על המנות בעניין רב. ההודים מאמינים שבכל ארוחה יש להפעיל את כל סוגי אפשרויות הטעם. ריבוי טעמים משפיע על מגוון רחב של מערכות וישיג תועלות רבות. פעם בשנה מגישות הרקדניות החדשות של הודו את ריקוד הבכורה שלהן אל האל. חג זה קורה בכל מקדשי שיווה הגדולים.